Projekty, na kterých se aktuálně podílím

CoffeeCup

CoffeeCup je kavárna a pražírna ve Františkových Lázních. Spolupracuji s nimi od roku 2023.

Spravuji jim sociální sítě, tvořím obsah, newslettery a noviny, které najdete v kavárně.

Doporučuji kavárnu navštívit. Nejenže mají výborné kafe, ale je to také skvělá parta!

Restaurace a penzion Na gruntu

Naše rodinná restaurace, která se nachází v západních Čechách a nabízí i ubytování. Na značce pracuji od roku 2019. Podniku jsem nastavila brand, komunikaci a vytvořila celkovou marketingovou strategii.

Na starost mám online marketing, grafiku, webové stránky a fotografování. Společnými silami se restaurace dostala do knihy 555 Výlety s Gastromapou Lukáše Hejlíka a objevila se ve Forbes.

kii-baa

kii-baa® organic je jemná přírodní kosmetika (nejen) pro děti a miminka již od narození. Je to kosmetika, která byla vytvořená rodiči s láskou pro jejich děti.

Od roku 2023 jim pomáhám s kompletním online marketingem – reklamy, správa sociálních sítí, grafika, budování komunity, fotografování, …

Bunny & Bro

Rodinná značka rodičů dvou malých dětí, kteří strávili nespočet hodin vybíráním té správné podložky na hraní. Nakonec si nechali vyrobit vlastní podložku a chtěli se s ní podělit i s ostatními rodiči.

Od roku 2024 se starám o jejich sociální sítě a buduji komunitu.

Lipový lísteček

Lipový lísteček je krásná kniha pro děti i jejich rodiče, která vypráví pohádkový příběh lipového listu o smiřování se s cyklem života a smrti.

Tato kniha byla financována prostřednictvím crowdfundingové kampaně, při které jsem měla na starost její online marketing. Společně s autorkou se nám podařilo vybrat dostatek peněz. Jsme nadšená, že se nám podařilo tento projekt uskutečnit a těšíme se, až si knihu přečtou první čtenáři a objeví se v knihkupectvích.

Hotel Reitenberger

Ateliér Pro radost

Farma Kořeny

My little art

INION

Alarmi

Linda Sikorová

Crazy Cat Vet